Show menu
Senior communicatieadviseur projecten fulltime
 
Energie veranderen. Dat is het doel van Green Trust Consultancy. We werken aan de transitie van conventionele energie naar duurzame energie door het realiseren van zon- en windenergieprojecten in binnen- en buitenland. ‘Changing energy’ is ons motto.
Wij zoeken een communicatieve alleskunner die van aanpakken weet en samen met ons en onze klanten werkt aan ‘changing energy.’ Of het nu gaat om strategie of uitvoering, jij weet de juiste boodschap bij de juiste mensen te krijgen op de manier die bij hen en bij het project past.
 
 
Functieomschrijving
 
In de functie van communicatieadviseur energieprojecten ben je verantwoordelijk voor het bepalen van de communicatiestrategie rondom een project en de uitvoering ervan. De strategie bepaal je in overleg met de projectleider en je vertaalt deze in communicatiemiddelen zoals informatieavonden, nieuwsbrieven, persberichten en een website. Je bouwt aan de relatie met gemeenten, omwonenden en andere belanghebbenden bij wind- en zonenergieprojecten.
Tijdens de realisatie van een project komen vele grote en kleine belangen samen. Jij hebt oog voor deze belangen en weet de juiste toon te raken bij de juiste mensen en weet daarvoor de juiste communicatiemiddelen in te zetten.
Als communicatieadviseur energieprojecten krijg je veel vrijheid en ruimte om je functie te vervullen en wordt je creativiteit gewaardeerd. Door je ondernemende houding krijg jij energie van deze zelfstandige en afwisselende functie in het dynamische werkveld van duurzame energie. Deze functie is in principe fulltime maar een parrtime dienstverband is zeker te bespreken.
 
Profiel
 
-Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding en minimaal vijf jaar ervaring in een communicatiefunctie.
-Je bent een organisator pur sang die alles tot in de puntjes regelt.
-Je hebt ervaring met woordvoering en weet hoe je een goede relatie opbouwt met de media.
-Je hebt bij voorkeur ervaring in het aansturen van fotografen, tekstschrijvers of andere mensen die je ondersteunen.
-Je bent een aanpakker, ondernemend, flexibel en sociaalvaardig.
-Je werkt graag zelfstandig maar ook in teamverband in een omgeving die hectisch en veeleisend kan zijn.
-Je hebt gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen.
-Je kunt je opstellen als een stevige adviseur, maar je bent ook uitvoerend sterk in het schrijven en redigeren van teksten.
-Je hebt ervaring met Wordpress of een ander gebruiksvriendelijk CMS om een website op te zetten.
-Je beheerst zowel het Nederlands als Engels uitstekend.
-De maatschappelijke discussie rondom duurzame energie zie je als een uitdaging en je hebt affiniteit met duurzaamheid.
 
 
We bieden
De wereld van de duurzame energie is volop in beweging en biedt een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Green Trust Consultancy bestaat uit een jong en enthousiast team, met hart en ziel voor duurzaamheid en een ´Yes we can´-mentaliteit. We bieden een marktconform salaris met bonusregeling en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet in een vast contract. Werken in deeltijd behoort tot de mogelijkheden. De standplaats is Oosterbeek, maar we hebben projecten in heel Nederland. Je zult dus vaak op locatie zijn.
 
Bedrijfsprofiel
Green Trust Consultancy is specialist in wind- en zonenergieprojecten in Nederland en in het buitenland. Onze kennis is inzetbaar in elke fase van een project; vanaf initiële haalbaarheidsstudies tot en met de operationele fase. Door onze betrokkenheid en toewijding leveren wij kwaliteit die verder gaat dan uitsluitend consultancy: ‘changing energy’. Dat doen we in synergie met de klant om bij ieder project tot het gewenste en meest optimale resultaat te komen.
 
Ben je geïnteresseerd in de functie van communicatieadviseur windenergieprojecten, stuur dan voor 4 december 2018 je cv en motivatiebrief naar onze officemanager Kim Masselink: kim.masselink@greentrust.nl.
 
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met:
Bianca Hendriks, corporate communicatieadviseur
Bianca.hendriks@greentrust.nl
06-18879079
www.greentrust.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijsgesteld.
 
 
 

Loading...