Show menu
Junior projectleider voor de bouw van windparken (v/m)
voltijd, deeltijd mogelijk
 
Changing energy is het motto van Green Trust Consultancy. We werken aan de transitie van conventionele energie naar duurzame energie door het realiseren van windenergieprojecten in binnen- en buitenland.
 
Wil jij ook werk maken van duurzame energie en energietransitie? Dan zit je goed bij ons. Door de toenemende vraag van onze klanten, zoeken we een junior projectleider die de bouwfase van windparken kan begeleiden.
 
Functieomschrijving
Als junior projectleider geef je sturing aan de realisatie van windparken. We zullen je daarin stap voor stap begeleiden, zodat je het interessante en complexe bouwproces snel onder de knie krijgt. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken conform de overeengekomen contracten en de daarbij behorende werkbegroting en tijdsplanning. Je ziet toe op de kwaliteit van de uitvoering, op de correcte afwikkeling van contractwijzigingen en je identificeert, bewaakt en beheerst de projectrisico’s. Ook houd je supervisie op de veiligheid op de bouwplaats. Jij bent de verbindende schakel tussen het management, het bouwteam en de projectomgeving. Door je leiderschap en enthousiasme weet je iedereen te motiveren om tot het beste resultaat te komen. Alleen samen kun je alle doelen behalen. Je wordt ondersteund door een professioneel en ervaren bouwteam.
 
Profiel
 • Je hebt een afgeronde technische hbo- of universitaire opleiding, bij voorkeur civiele techniek of werktuigbouwkunde.
 • Je hebt ervaring met het organiseren en/of leiden van projecten of activiteiten in je vrije tijd of anderszins.
 • Je hebt een passie voor duurzaamheid.
 • Bij voorkeur heb je 1 à 2 jaar werkervaring, ook starters worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.
 • Je hebt kennis van vergunningsproblematiek en –regelgeving.
 • Je hebt kennis van bouwmanagement en –regelgeving.
 • Je hebt affiniteit met ICT en een uitstekende kennis van Excel.
 • Je bent daadkrachtig, zelfstandig, flexibel, pro-actief, en ondernemend.
 • Je bent samenwerkingsgericht en hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt commercieel inzicht.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.
 • Naast de functie-inhoudelijke vaardigheden is je persoonlijkheid van doorslaggevend belang. Een assessment maakt dan ook deel uit van de sollicitatieprocedure. 

We bieden
De windenergiewereld is volop in beweging en biedt een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Green Trust Consultancy bestaat uit een jong en enthousiast team, met hart en ziel voor duurzaamheid en een ´Yes we can´-mentaliteit. We zorgen voor een gedegen opleidingsplan en adequate begeleiding zodat je kunt groeien in je rol als projectleider. We bieden een marktconform salaris met bonusregeling en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet in een vast contract. Werken in deeltijd behoort zeker tot de mogelijkheden.
Standplaats is Oosterbeek, maar je zult regelmatig werkzaam zijn op locatie. Onze projecten liggen verspreid door heel Nederland en we hebben een aantal projecten in het buitenland.
 
Bedrijfsprofiel
Green Trust Consultancy is specialist in windenergieprojecten in Nederland en in het buitenland. Onze kennis is inzetbaar in elke fase van een windproject; vanaf initiële haalbaarheidsstudie tot en met de operationele fase. Wij werken in synergie met de klant om bij ieder project tot het gewenste en meest optimale resultaat te komen. Door onze betrokkenheid en toewijding leveren wij kwaliteit die verder gaat dan uitsluitend consultancy. Ons motto is Changing Energy. Green Trust werkt aan de transitie van conventionele energie naar duurzame energie.
 
Ben je geïnteresseerd in de functie van junior projectleider, stuur dan voor 16 oktober 2017 je cv en motivatiebrief naar info@greentrust.nl.
 
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met:
Kim Masselink
kim.masselink@greentrust.nl
06-18021228
www.greentrust.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Loading...