Show menu
Peter is vanaf 2007 werkzaam in de energiesector. Voorafgaand aan zijn rol als projectontwikkelaar windenergie, heeft hij gewerkt als adviseur, teamleider en projectmanager. Van zonne-energie vermarkten in Tanzania, bouwen aan het eerste energiepositieve en circulaire kantoorgebouw van Europa, tot duurzame gebiedsontwikkeling. Het liefste werkt hij met veel stakeholders samen aan innovatieve projecten en programma’s met impact op de energietransitie. Peter heeft een achtergrond in bedrijfskunde en planologie.
 
Specialismen: projectmanagement, projectontwikkeling, stakeholdermanagement.
 
“Dat het klimaat verandert door menselijk handelen, is onmiskenbaar. Smeltende ijskappen, extreem weer en stervende koraalriffen… die effecten merken we nu al.
Ik wil klimaatverandering een halt toe roepen, de energietransitie versnellen en de afhankelijkheid van fossiele energie doorbreken.
Groene energie uit natuurlijke bronnen biedt een verantwoorde en realistische invulling voor de overgang naar hernieuwbare energiebronnen.
Waar een gedeelde ambitie is, is altijd een weg. Graag zoek ik in de samenwerking de gemene deler om een passende aanpak te vinden.”

Loading...