Werken bij
Green Trust

Onze collega's maken Green Trust. Zij zijn de energie van ons bedrijf.
Één van de meest belangrijke dingen die ons bindt is onze drive om bij te dragen aan de energietransitie en dit doen we het beste samen als team
.

 

Wat doen wij?

Het doel van Green Trust is om meerdere mogelijkheden in te zetten om op een groene manier in onze energiebehoefte te voorzien. We zijn gespecialiseerd in zon, wind, opslag en waterstof en leren elke dag meer over nieuwe mogelijkheden. We halen ons doel door beleidsmakers, coöperaties en het bedrijfsleven te adviseren bij het realiseren van duurzame energieprojecten in Nederland, Ierland en Kroatië. Omdat we grote kennis van het begin tot eind (van de ontwikkelfase tot het beheer) bij ons in huis hebben, hebben we korte lijntjes en kunnen we meedenken in het gehele proces.

 

Hoe ziet het werken bij ons eruit?

We hechten veel waarde aan de Green Trust cultuur waarin kennis delen en van elkaar leren hoog in het vaandel staat. Wij geloven dat je het beste leert wanneer er een professionele maar fijne sfeer is waar iedereen wordt gewaardeerd en de namen van kinderen en partners geen vraagteken zijn. Onze thuisbasis in Nederland is Oosterbeek, maar onze projecten bevinden zich door heel Nederland en daarbuiten. We werken zowel thuis, op kantoor als op locatie waardoor alle Green Trusters zich als groene vlekken over heel Nederland en daarbuiten verspreiden.
Om onze collega's hecht en betrokken te houden organiseren we veel leuke uitjes zoals samen koken of sporten, hebben we jaarlijkse teamdagen, lunchen we elke dag samen, worden er flink wat potjes tafelvoetbal en tafeltennis gespeeld en is er een personeelsvertegenwoordiging.
Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd naar hoe het is om onderdeel van Green Trust te zijn? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

 

Participeren

Bij Green Trust geloven we dat duurzame energie de toekomst is. Daarom kunnen onze collega's participeren in het bedrijf en zo meeprofiteren van de waarde die ze zelf creëren. Door te participeren in Green Trust, kun je investeren in de productie van duurzame energie en delen in de winst die we maken. Als deelnemer heb je inspraak in belangrijke beslissingen en kun je meedenken over de koers van het bedrijf. Maar nog belangrijker, je draagt bij aan een schonere toekomst en zet je in voor een betere wereld.

 

Thuis of op kantoor

Niet alleen op kantoor zijn is belangrijk maar ook je persoonlijke leven en je werkplek thuis. We werken nu al een aantal jaar hybride (thuis, op kantoor of op locatie) en vinden het belangrijk dat er een balans is tussen elkaar genoeg zien op kantoor en een fijne werkplek in huis hebben om lekker te concentreren.


Vacatures

Green Trust heeft op dit moment de volgende vacatures:

Wij zijn altijd geïnteresseerd in professionals die een goede match zijn met Green Trust en blij worden van het werken aan projecten op het gebied van duurzame energie. 
Neem contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Dit kan zowel per mail (info@greentrust.nl) als telefonisch (+31 (0)26 339 28 92).


 

Stages

Green Trust is altijd op zoek naar jong talent, wij hebben daarom een stagelijst gemaakt met mogelijke stage-onderwerpen om inspiratie op te doen.
Natuurlijk zijn er mogelijkheden om zelf een onderzoeksonderwerp voor te stellen.
Wij nemen niet meer dan twee stagiaires per half jaar aan omdat we streven naar goede persoonlijke begeleiding. 

Heb je vragen? Neem contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Dit kan zowel per mail (info@greentrust.nl) als telefonisch (+31 (0)26 339 28 92).

Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.