Nieuws

Thomas Edison, aka Klaas Guldie en Nikola Tesla, aka Lieuwe Dragt, brachten op 15 november 2018 een bezoek aan de tweede Green Trust Academy van dit seizoen.

Als eigenaar van een windpark wilde Tesla graag de stroom verkopen aan de altijd commerciële Edison. In 12 aktes waarin alle aspecten van de onderhandelingen rond een stroomcontract de revue passeerden, legden Tesla en Edison elkaar de wisselstroom aan de schenen.

Het doel was om een tekenklare overeenkomst te realiseren omtrent de levering van elektriciteit van een windpark met een productie van 100GWh per jaar. Aan het eind van de avond zetten Edison en Tesla een handtekening onder een financierbaar resultaat en proosten zij op een verlichte samenwerking.Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.