Nieuws

25 januari 2019

Green Trust bestaat vijf jaarGreen Trust viert in januari haar eerste lustrum! Op 23 januari 2014 startten Jeroen en Klaas Green Trust met zes medewerkers en in 2015 voegde Tijmen zich bij de club als mede-eigenaar. In de afgelopen vijf jaar zijn veel mooie momenten de revue gepasseerd.

Groei
Green Trust is op diverse manieren gegroeid. In het aantal medewerkers bijvoorbeeld, van zes in 2014 naar 25 in 2019. Er is een extra kantoor in Kroatië bijgekomen en er wordt aan veel mooie projecten gewerkt, zoals Windpark Krammer, Windpark Zeewolde en nog veel meer. 

Kennisdeling
Het delen van kennis is een van de drijfveren van Green Trust. Daarom is de afgelopen jaren onder andere de Green Trust Academy opgericht. In deze serie van colleges worden belangrijke onderwerpen van de windenergie behandeld en zij zijn voor iedereen toegankelijk. Ook is de Green Trust & Friends dag waar zowel een inhoudelijk onderdeel als netwerken op het programma staat, inmiddels een jaarlijkse traditie. 

Sportief en sociaal
Ook is er op het sportieve vlak een en ander gebeurd: er zijn maar liefst twee tafeltennistafels bijgekomen en er bestaan diverse onderlinge pingpongcompetities. Jaarlijks doet een groot gedeelte van het team mee aan de Hora Loop in Ede. Deze is het afgelopen jaar zelfs gewonnen door Green Truster Peter!

Proosten
Het eerste lustrum werd natuurlijk met het team gevierd. Met een echte kookworkshop en speciale Green Trust Gin Tonic werd geproost op het eerste jubileum. Het komende jaar wordt op andere momenten ook nog aandacht besteed aan het lustrum. 

Toekomst
In amper vijf jaar tijd is het bedrijf verviervoudigd en is Green Trust een full servicebureau voor de ontwikkeling, bouw en beheer van duurzame energieprojecten. Alle expertises zijn bij Green Trust vertegenwoordigd. Een ding is echter onveranderd: de passie voor duurzame energie en de wil om met iedereen de energietransitie te versnellen. Door de Green Trust Academy en met veel klanten als lokale energiecoöperaties en burgerinitiatieven te werken hopen we daar in de komende vijf jaar een belangrijke stap in te zetten! Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.