Nieuws

Wageningen Universiteit biedt studenten de mogelijkheid om in de afrondende fase van hun studie in multidisciplinaire teams een project uit te voeren bij een opdrachtgever. Zo'n team van studenten, daar zaten wij wel op te wachten! De afgelopen maanden hebben studenten bij Green Trust hard onderzocht hoe we meervoudige waarde-creatie bij zonneparken op schaars landbouwgrond kunnen realiseren. Afgelopen maandag was de eindpresentatie en we waren erg onder de indruk!

Green Trust wil bijdragen aan meervoudige waarde-creatie bij het realiseren van zonneparken op schaarse landbouwgrond. In plaats van een zonne-monocultuur willen we nieuwe wegen verkennen voor de landschappen van de toekomst door combinaties van andere vormen van landgebruik te combineren met zonneparken. De studenen hebben geholpen door toepassingen te vinden door combinaties met landbouw, ecologie, landschap en recreatie. De studenten hebben geput uit wetenschappelijke literatuur en toonaangevende projecten en interviews met allerlei stakeholders. En het resultaat mag er zijn! Team: van harte bedankt voor jullie goede werk!Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.