Nieuws

Martijn van Dijk van Voitures extravert was een van sprekers op de Green Trust & Friends dag. Voitures extravert is hét voorbeeld van changing energy en daar verbinden wij ons graag aan! Daarom is Green Trust ambassadeur geworden van Voitures extravert via de Classic Future Society.

Classic Future Society
Green Trust is ambassadeur van Voitures extravert in de Classic Future Society: een netwerk van ambassadeurs met directe toegang tot zowel de ondernemers, het project en de auto. Een netwerk dat elkaar of Voitures extravert af en toe helpt met kennis of connecties, maar vooral deelt in het plezier en de uitdaging van het herbouwen van iconische klassiekers. En iedere ambassadeur ontvangt jaarlijks een DailyDrive: een hele dag onbeperkt gebruik maken van de Quintessenza… Wij kunnen niet wachten tot we onze eerste meters erin gaan maken!

Veel interesse
Vanaf het moment dat het programma eind 2018 van start ging, is er sterke interesse in de Classic Future Society. Meer dan 30 leden, (top)ondernemers, creatievelingen en enthousiaste liefhebbers van auto's, design en technologie uit binnen- en buitenland hebben zich al ingeschreven. 

“Het is erg gaaf om op deze manier ons project te delen met anderen, en er zit een ook heel mooie wisselwerking in de relatie die met de ambassadeurs is ontstaan. Deze gaat beduidend verder dan alleen maar ‘geld & rendement’; regelmatig wordt er over en weer beroep gedaan op kennis en kunde, en ook onderling beginnen de ambassadeurs elkaar te vinden. Het lijkt ons bijzonder leuk om relaties van Green Trust toe te kunnen voegen aan dit netwerk van maximaal 100 enthousiaste ambassadeurs" - Martijn van Dijk, directeur Voitures extravert

Ook meedoen in de Classic Future Society? Dat kan! Lees er hier meer over.

Over Voitures extravert
Voitures extravert is sinds 2016 op een missie om de straat weer in te kleuren met iconische klassiekers. Gebaseerd op de technologie van onze toekomst, 100% duurzaam herbouwd met respect voor het origineel, krachtig, stil en volledig elektrisch. Dat kan met de Quintessenza die is gebaseerd op de klassieke Porsche 911. Een combinatie van tijdloos klassiek design met de nieuwste aandrijftechnologie. En een op maat gemaakt Vehicle Control-oplossingplatform dat alle technologie integreert in een monolithische en oorspronkelijke klantervaring, 'aus einem Guss'. De Voitures extravert waardeketen omvat een deskundig netwerk van meer dan 20 partners, specialisten en leveranciers, die elk bijdragen aan de uitzonderlijke kwaliteit van de Voitures extravert producten. Daarnaast wordt Voitures extravert ondersteund door een indrukwekkend en groeiend netwerk van ambassadeurs, de Classic Future Society. Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.