Nieuws

24 juni 2019

Green Trust Family groeitDe Green Trust Family groeit! Tijdens de jaarlijkse Green Trust & Family op 23 juni zorgden alle Green Trusters, partners en kinderen voor een recordaantal van 67 deelnemers. 

Er stonden vooral sportieve activiteiten op het programma tijdens deze zonnige dag. Zo werd er zowel door de volwassenen als de kinderen elektrisch gemotorcrosst, gemidgetgolfd én onder begeleiding van een Olympische bobsleëer gebobstar, waarbij de start van het bobsleëen werd geoefend en de tijd werd gemeten. Het vrouwelijke Green Trust duo bestaande uit Annelies en Marlous zorgde zelfs voor een nieuw vrouwelijk baanrecord! Natuurlijk werd er ook gezwommen, gerelaxt en gebarbecued. Op naar volgend jaar met een hopelijk nog grotere familie!

 

 Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.