Nieuws

De Open Dag van Spinderwind trok meer dan 500 bezoekers! Natuurlijk was Green Trust daarbij. Green Trust is al sinds de ontwikkeling bij Spinderwind betrokken en begeleid nu ook de bouw.  

Tijdens de open dag stonden waren onze Klaas, Stan, Filippos en Tijs aanwezig. Ze vertelden de bezoekers over de bouw, maakten tosti's met de zonnewagen en leidden de bezoekers rond over de bouwplaats. 

Diverse personen hebben vanuit Green Trust aan Spinderwind gewerkt. Zo was Stan als projectleider bouw betrokken bij de civiele aanbesteding en begeleidt hij de bouw. Klaas heeft meegewerkt aan de financiering en contractering, Lieuwe werkt mee aan de PPA en hebben Tijmen en Jorick bijgedragen aan de ontwikkeling van het burgerwindpark. Zo hebben zij samen het vergunningentraject begeleid. Annelies heeft diverse juridische werkzaamheden verricht en Romana was verantwoordelijk voor het technisch ontwerp. Meer weten over Spinderwind? Zie de website!Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.