Nieuws

Energiecoöperatie de Knotwilg en Green Trust onderzoeken de mogelijkheden voor een nieuw kleinschalig windpark (2 of 3 windmolens) ten noorden van Zijderveld. Inwoners kunnen straks mede-eigenaar worden van het windpark. Maar zover is het nog lang niet. Eerst overleggen we met de inwoners van Zijderveld en de gemeente of en hoe we op deze plek een windpark kunnen bouwen.

Informatiemarkt
Op 9 december organiseren we een informatiemark voor de omgeving. Hier presenteren we onze plannen voor het windpark en beantwoorden we graag allle vragen. 

Je bent van harte welkom!

• Datum:   maandag 9 december 
• Locatie:  De Krooshof, Sidewende 1, Zijderveld
• Tijdstip:   langskomen kan op ieder moment tussen 16.00 en 20.00 uur

Meer informatie over De Knotwilg
Energiecoöperatie de Knotwilg is actief in de Vijfheerenlanden en Alblasserwaard die zelf energie willen opwekken en gebruiken. Met een groep enthousiaste inwoners en partners nemen zij zelf het heft in handen en dragen met lokale energieprojecten bij aan een toekomstbestendige regio en wereld. Lees meer over hen via de website.Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.