Nieuws

19 maart 2020

Changing energy ondanks coronaHet normaal erg luidruchtige kantoor in Oosterbeek is stil. Aan de grote lunchtafel zit niemand. Het geluid van pingpongballetjes op de tafeltennistafel en het daarbij uitbundige gejuich klinkt niet, de megafoon ligt bovenop de kast en de telefoons blijven angstvallig stil. De coronacrisis heeft ook effect op Green Trust. Waar de 27 Green Trusters normaal erg uithuizig zijn en zich naast Oosterbeek, van Eemshaven tot Meijel en zelfs internationaal begeven om de energietransitie te versnellen, werkt iedereen nu zoveel mogelijk vanuit huis. Toch zijn we druk aan het werk via onder andere Microsoft Teams en leidt het thuiswerken zelfs tot creatieve oplossingen. Zo werd de informatieavond van de obligatielening van Windpark Egchelse Heide gisteren via een livestream georganiseerd. 

Windpark Egchelse Heide in de huiskamer
Via een livestream via Omroep Peel & Maas nam de directie van Windpark Egchelse Heide en energiecoöperatie Peel Energie de kijkers mee in de obligatielening die het windpark uitgeeft. Kijkers konden inbellen om vragen te stellen. Zo werd het toch nog een interactieve sessie. Terugkijken? Dat kan via Youtube

Annuleringen
Helaas ontkomen we er niet aan een aantal dingen niet door te laten gaan. De Green Trust Academy in april bijvoorbeeld, komt te vervallen. Ook de feestelijke opening van Windpark Spinderwind is geannuleerd.

Wees zuinig op elkaar
De Green Trusters zijn dus op diverse manieren bereikbaar. Heeft u iemand nodig? Bel (het vaste nummer is doorgeschakeld), mail, FaceTime, Skype of plan een call via Teams in. We komen u dit keer liever niet persoonlijk opzoeken. In deze gekke tijden realiseren we ons weer eens hoe belangrijk gezondheid is en hoe zuinig we op elkaar moeten zijn. Samen moeten we het doen. Samen in de strijd tegen corona en samen in de strijd voor een snellere energietransitie. Hopelijk kunnen we gauw weer fysiek schouder-aan-schouder staan, maar tot die tijd wensen we u alle gezondheid toe en zien we u graag via een scherm!Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.