Nieuws

23 maart 2020

Nieuwe Green Truster aan boord!De groene vlek verspreidt zich steeds verder… Begin dit jaar is het team van Green Trust uitgebreid met Mayke Donkers. Zij is in maart gestart als communicatieadviseur.

Met twaalf jaar communicatie-ervaring op zak, heeft ze ruime ervaring opgedaan in de communicatiewereld. Zowel aan klant- als bureauzijde. De afgelopen negen jaar in de functie van account manager bij diverse toonaangevende reclamebureaus. Hier heeft zij voor onder andere Nuon cross media campagnes mogen coördineren.

Nu gaat de wind uit een andere hoek waaien en volgt ze haar hart. Haar groene hart! Ruim 2,5 jaar geleden is haar zoon Jip geboren en vanaf dat moment is ze met andere ogen naar de wereld gaan kijken. Duurzamer geworden. Thuis, op kleine schaal. Hoe mooi is het daarom om nu op grote schaal bij te dragen aan wat er écht toe doet als communicatieadviseur bij Green Trust!
Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.