Nieuws

Algemeen
Green Trust Consultancy is specialist in wind- en zonne-energieprojecten in binnen- en buitenland. Met een jong, enthousiast en gedreven team kan Green Trust inspringen in elke fase van een wind- en zonproject: vanaf de initiële haalbaarheidsstudie tot en met de operationele fase.

Green Trust verzorgt de ontwikkeling, aanbesteding, bouw en beheer van windparken en zonneweides. Bij de meeste projecten doen we dit in samenwerking met agrariërs en burgercoöperaties.
Door de groei van het aantal operationele windparken dat Green Trust in beheer heeft, zijn we opzoek naar een nieuwe fulltime medewerker/ster om de afdeling asset management te versterken.
Het asset managementteam bestaat uit Jeroen Boerkamps (directeur), Filippos Amoiralis (asset manager) en Senne Koetsier (project engineer). De andere disciplines binnen Green Trust ondersteunen het team dat momenteel 100 MW aan windturbines beheert. In de komende drie jaar breidt het beheerportfolio uit naar meer dan 300 MW, in combinatie met andere energiesystemen (zon en opslagsystemen).   

De functie richt zich primair op de technische ondersteuning van het asset managementteam. Bovendien vereist asset management diverse disciplines om de verschillende taken te vervullen. Zoals het technische monitoren, controleren van werkplannen en op locatie inspecteren van windturbines.

Functie
Het gaat om een dynamische functie op de afdeling asset management van windparken en zonneparken. De functie is multidisciplinair en richt zich op technisch beheer en relatiemanagement. Bovendien vereist asset management het dragen van een aantal verschillende petten om de verschillende taken te kunnen vervullen. Een gevarieerde functie dus waarbij je geen last moet hebben van hoogtevrees. Wat houden de taken in?

Contractbeheer
Voor de exploitatiefase van een windpark en zonnepark zijn de verhoudingen tussen eigenaar met leveranciers/bouwers vastgelegd in contracten. Jouw werkzaamheden bestaan in deze fase uit:
1.    Bewaken of andere partijen richting de eigenaar al hun verplichtingen nakomen;
2.    Beoordelen en accepteren van werkvergunningen voor werkzaamheden die worden uitgevoerd, bij voorkeur tijdens periodes met weinig wind;
3.    Rapporteren aan de energie-afnemer over de voorspelde beschikbaarheid van een windpark en in het geval van storingen;
4.    Registreren van alle werkzaamheden en belangrijke communicatie rond de windparken;
5.    Het bijhouden van actie- en besluitenlijsten per park;
6.    Zorgen dat de windturbines veilig worden gereset in het geval van ijsdetectie;
7.    Beoordelen en administreren van alle technische rapporten van de onderhoudsprovider en andere technische providers;
8.    Gebruikmaken van de Green Trust software en templates.

Inspecties uitvoeren in windturbines en zonneparken
Jij kunt vast niet wachten om de hoogte in te gaan! Of blijf je misschien liever met twee benen op de grond staan? Bij de inspectie van de windturbines en de zonneparken bestaan jouw werkzaamheden uit:  
1.    Inspecties gestructureerd uitvoeren aan de hand van elektronische controlelijsten.
2.    Rapporteren over inspecties inclusief conclusies m.b.t. tot 
•    De veiligheid van het opereren en het onderhoud van de windturbine;
•    De kwaliteit van het uitgevoerde onderhoud.

Monitoren via data-analyse
Met gebruik van de procedures en tools binnen Green Trust meedenken op welke wijze via datamonitoring een goed beeld verkregen kan worden van het functioneren van de windturbine. 
•    Het uitvoeren/controleren van data-analyses die bovenstaande info opleveren;
•    Het verbeteren van prestaties (powercurve of beschikbaarheid);
•    Bewaken van aandachtspunten via (automatische) data-analyse.

Rapportage en relatiebeheer
Kennis van de contracten is belangrijk voor de beoordeling van situaties die optreden tijdens de exploitatiefase en het correct rapporteren richting aandeelhouders, maar ook voor het houden van een goede relatie met alle belanghebbenden. Dit wordt gedaan door het schrijven van periodieke rapporten, het geven van presentaties en regelmatig overleg met betrokken partijen. 

Functieprofiel
Je hebt een technische vooropleiding op MBO of HBO niveau en één tot vijf jaar ervaring in de windenergie. Je kunt goed omgaan met andere mensen en hebt een passie voor duurzaamheid en techniek. Daarnaast ben je een echte probleemoplosser, houd je van structuur in je werk en ben je handig met Excel.

Herken je je in het bovenstaande? En heb je een groen hart dat klopt voor duurzame energie? Dan zoeken we jou!

Wat wij bieden
Duurzame energie is volop in beweging en biedt een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Je werkt voor een professioneel en enthousiast team dat zich met hart en ziel voor duurzaamheid inzet met een ´yes we can´- mentaliteit. Het bestaande team is dan ook op zoek naar een echte teamplayer waarop gebouwd kan worden. Standplaats is Oosterbeek.

Green Trust Consultancy biedt een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet in een vast contract.

Bedrijfsprofiel
Green Trust Consultancy werkt in synergie met de klant. Door deze samenwerking bereikt ieder project het gewenste en meest optimale resultaat. Door onze betrokkenheid en toewijding leveren wij kwaliteit die verder gaat dan uitsluitend consultancy. Ons motto is Changing Energy: Green Trust werkt aan de transitie van conventionele energie naar duurzame energie.
  
Ben jij de persoon die we zoeken? Stuurt dan uiterlijk maandag 14 Maart 2021 je motivatie en CV naar kim.masselink@greentrust.nl.
 
Heb je nog vragen? Je kunt deze stellen aan Kim Masselink via kim.masselink@greentrust.nl en 026-3392892.
Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.