Nieuws

Nee, u heeft niet te diep in het glaasje gekeken en u ziet niet dubbel. Het Team Asset Management heeft niet een, maar twee nieuwe aanwinsten in de gelederen en is daarmee flink uitgebreid! Kazim Dinckan en Roel Westendorp maken sinds mei en juni deel uit van het team dat de windturbines en zonneweides draaiende houdt.

Hollywoodster
Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Is het een Hollywoodster? Nee, het is Roel! Roel is een ervaren asset manager met zo’n 15 jaar ervaring in de duurzame energie. Daarnaast is hij veelvuldig op het witte (computer)doek te vinden. Hij speelde namelijk de hoofdrol in een commercial van Pure Energie en nam Shelley Sterk mee naar boven in een windturbine. Na 15 jaar werken bij Pure Energie heeft hij in juni dit jaar de overstap gemaakt naar Green Trust, en daar zijn we heel blij mee. 

Ook Kazim Dinckan (31) is het team komen versterken. Hij heeft ervaring met het installeren en inspecteren van zonnepanelen bij de bedrijven Feenstra en Esbe Solar, en gaat nu voor de combi wind en zon. Hij is sinds mei onderdeel van het team. 

Over Team Asset Management
Het Team Asset Management beheert op dit moment maar liefst 52 windturbines en een zonneweide, maar met de twee nieuwe collega's zal het aantal groeien. Filippos, Senne, Jeroen en nu Kazim en Roel vormen met elkaar dit team dat altijd klaar staat om geen kWh te verspillen!

Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.