Nieuws

07 oktober 2021

Vlog Saartje at Sea #1Kennis en energie delen is een van Green Trust's missies. Toen Saartje ons dan ook vroeg om haar droom te sponsoren, twijfelden we geen moment. Saartje gaat namelijk een half jaar lang reizen en leven op de wind. Op 17 oktober stapt ze aan boord van zeilschip Thalassa en gaat ze richting de Carïben om een onvergetelijke ervaring op te doen, aan land en aan boord. Ze leert zeilen op de wind, gaat het land op om expedities te doen, en moet daarnaast ook nog eens haar schoolwerk maken.

We volgen Saartje!
Saartje doet mee aan deze reis omdat ze naast andere culturen, ook zichzelf wil leren kennen. Na een half jaar lang met een kleine groep zeilen, koken, het schip schoonmaken, de wacht houden en zorgen dat het schip drijvende blijft, kom je jezelf vast wel een aantal keer tegen. Ook wil Saartje graag zien hoe andere landen omgaan met problemen als ongelijkheid en milieuvervuiling. Voor Green Trust gaat ze ook bekijken hoe andere landen omgaan met duurzaamheid en de opwek van duurzame energie. Maandelijks vlogt ze over haar avonturen, dus volg haar via onze kanalen!

Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.