Nieuws

02 december 2021

Vlog Saartje @ Sea #2Saartje is vertrokken! Ze stapte op 17 oktober aan boord van het zeilschip Thalassa om te leven en te leren van de wind. Benieuwd naar haar avonturen dus dusver? Zie hieronder haar vlog over de reis naar Tenerife!

Wij volgen Saartje!
Saartje doet mee aan deze reis omdat ze naast andere culturen, ook zichzelf wil leren kennen. Na een half jaar lang met een kleine groep zeilen, koken, het schip schoonmaken, de wacht houden en zorgen dat het schip drijvende blijft, kom je jezelf vast wel een aantal keer tegen. Ook wil Saartje graag zien hoe andere landen omgaan met problemen als ongelijkheid en milieuvervuiling. Voor Green Trust gaat ze ook bekijken hoe andere landen omgaan met duurzaamheid en de opwek van duurzame energie. Maandelijks vlogt ze over haar avonturen, dus volg haar via onze kanalen!

Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.