Nieuws

09 maart 2022

Twee nieuwe vlogs Saar@SeaSaartje is alweer een paar maanden op zee voor haar School@Sea. Ze heeft deze keer niet één maar twee nieuwe vlogs gemaakt. Neem een kopje koffie of thee, ga er even voor zitten, en geniet van haar vlogs! (klik op de link).

We volgen Saartje!
Saartje doet mee aan deze reis omdat ze naast andere culturen, ook zichzelf wil leren kennen. Na een half jaar lang met een kleine groep zeilen, koken, het schip schoonmaken, de wacht houden en zorgen dat het schip drijvende blijft, kom je jezelf vast wel een aantal keer tegen. Ook wil Saartje graag zien hoe andere landen omgaan met problemen als ongelijkheid en milieuvervuiling. Voor Green Trust gaat ze ook bekijken hoe andere landen omgaan met duurzaamheid en de opwek van duurzame energie. Volg Saartje ook op Instagram via saar@sea en @schoolatsea. 

Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.