Nieuws

Een nieuwe aanwinst bij Team Asset Management: Richard Verhoeff is het team komen versterken. Deze 29-jarige Drutenaar is een oude studievriend van onze eigen Senne en hoe leuk is het dan om ook nog eens samen te werken? Ervaring in de duurzame energie heeft hij nog niet, maar dat leert hij snel genoeg. Voor hij bij Green Trust aan kwam waaien, installeerde hij airconditioningsystemen. Van koele wind naar windenergie is dan maar een kleine stap!

Flinke stappen maakt hij wel als hij wandelt, want dat doet hij graag in zijn vrije tijd. Het liefst met puppy Caesar in de Drutense Uiterwaarden. Hij draagt graag bij aan de energietransitie en gelukkig kan dat bij Green Trust!

Team Asset Management beheert op dit moment 64 windturbines en één zonnepark en voor dit jaar is het de verwachting dat het portfolio nog flink uitbreidt. Richard komt dus als geroepen!

Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.