Nieuws

Wat moet je doen als er op een bouwplaats een incident plaats vindt? Wie bel je als eerste en wat zijn de contactgegevens eigenljik? En hoe ga je om met media die op zo'n moment onverwachts op de stoep verschijnen? 

Dat kun je allemaal terugvinden op het Green Trust Crisiscommunicatieschema voor in de bouwkeet! Op dit whiteboard  kunnen projectspecifieke contactgegevens worden ingevuld en je kunt hem meenemen naar andere projecten. Het eerste whiteboard overhandigde onze Joost Cornelli aan Harry Post van Windpark Kroningswind.

Nul incidenten
Natuurlijk gaan we voor nul incidenten, maar stel dat er iets gebeurt, dan is in ieder geval duidelijk welk protocol gevolgd moet worden. En dit schema geeft ook aanleiding om met elkaar in discussie te gaan over veiligheid. Door aandacht te besteden aan veiligheid en veilig werken te belonen, zoals ook via een veiligheidsoorkonde, wordt het veiligheidsbewustzijn vergroot. Deze middelen zet Green Trust graag in op de bouwlocaties. Want elke bouwer moet na zijn/haar werk weer gezond naar huis!
 

Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.