Nieuws

Het team van Green Trust is uitgebreid met Christian Holdert. Christian is geen onbekende voor ons: hij deed zijn afstudeeronderzoek over de battolyser al bij Green Trust. En nu gaat hij zich in zijn dienstverband bezighouden met energieopslag via batterijen, de productie van groene waterstof en de financiële haalbaarheid daarvan.

Vanaf jongs af aan was ook Christian al bezig met wind: hij ging namelijk graag zeilen en hoopt dat ook in de toekomst weer meer te doen. "Er is niets mooiers dan je vooruit te laten bewegen door de wind, dat is wat we ook in de energietransitie doen!" Maar we kunnen niet oneindig windmolens aan ons elektriciteitsnetwerk koppelen. Als het niet waait, zullen we ons elektriciteitsnetwerk moeten ondersteunen met onder andere met energieopslagsystemen. Hier ziet Christian een van de grootste uitdagingen, maar ook een mooie kans om ons energiesystem “future proof” te maken, en daar wil hij graag aan bijdragen!

Christian woont in Groningen met zijn vriendin en pendelt dus af en toe heen en weer naar Oosterbeek. Door corona zijn z’n wereldreisplannen van de afgelopen jaren niet doorgegaan, maar wie weet gaat hij later nog eens de wereld rond. Ook dan volgen wij hem natuurlijk van harte!

Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.