Nieuws

Nu het lentezonnetje straalt en de coronamaatregelen eraf zijn, is het weer tijd voor open dagen bij onze diverse projecten. De komende maand organiseren Windpark BCT en Windpark Kroningswind een Open Dag. Een mooie kans om te kijken hoe een windpark er nou echt uitziet!

Kroningswind
Zaterdag 14 mei bent u van harte welkom bij de Open Dag van Kroningswind. Dit op Goeree-Overflakkee gelegen park bestaat uit 19 Vestas windturbines. Op dit moment zijn er twee helemaal gereed en een aantal andere in aanbouw waardoor het hele proces van windturbinebouw goed te zien is. Tussen 10.00 - 15.00 uur zijn er allerlei activiteiten, ook voor kinderen. Lees meer via deze website. Natuurlijk zijn er ook een aantal Green Trusters aanwezig!

BCT
Ook in het zuiden van land wordt deze maand een Open Dag georganiseerd. Windpark BCT in Zundert houdt op zaterdag 21 mei een Open Dag van 10.00 - 13.00. Aanmelden hiervoor kan via info@windparkhazeldonk-west.nl

Foto: Windpark Kroningswind, gemaakt door Katelijn Kelder

Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.