Nieuws

Schip Ahoy! De trossen gaan los voor onze nieuwe Green Truster: Eva de Zeeuw! Deze van oorsprong Oosterbeekse laat zich het liefst op het water voortbewegen door de wind. En de wind bracht haar naar Green Trust, waar zij de functie van communicatieadviseur vervult.

Eva heeft dus roots in Oosterbeek, maar woont inmiddels met haar vriend in Amsterdam waar ze het liefst met haar boot Panini de grachten rondvaart. “‘Wanneer er geen regen is ben ik te vinden op mijn prachtige elektrische bootje in de Amsterdamse grachten. Ik ken de waterroutes in Amsterdam eigenlijk beter dan die op de weg en ga het liefst op ontdekkingstocht naar nieuwe vaarpaadjes. Ik haal er de meeste energie uit wanneer ik dit samen met vrienden of (nog) onbekenden doe. Dit doe ik ook graag in mijn werk: mensen samenbrengen om samen nieuwe paden ontdekken. Als daar dan ook nog een mooi verhaal uit komt, dan heb ik een topdag.”

Na haar studie journalistiek, een freelanceperiode en werk voor de NOS en Boomerang Agency, heeft ze nu haar anker uitgegooid bij Green Trust om meer te werken aan impactvolle projecten. Dat gaat bij Green Trust wel lukken! Welkom bij het team, Eva!

Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.