Nieuws

In oktober was de zevende CWW Conferetie (Conference on Wind energy and Wildlife impacts) in Kroatië. Een unieke plek waar experts, gepassioneerde natuurbeschermers en top wetenschappers samenkomen. Met als doel, het ontdekken van baanbrekende oplossingen, het minimaliseren van de impact van windparken op dieren en natuur en nieuwe connecties maken.

Dit jaar was het thema natuurinclusief ontwerpen bij het opschalen van duurzame energie. Green Trust is trots zilversponsor van het evenement en gelooft erin dat leren over de beste manieren om natuurinclusief te werken een toevoeging is aan de energietransitie.

Green Trusters GoranJeroenJorick en Eva waren aanwezig op de conferentie. 'We hebben ongelofelijk veel nieuws ontdekt en geloven erin dat natuurinclusief werken bijdraagt aan de energietransitie,' geven de Green Trusters aan.

Veel dank aan de organisatie van de conferentie en alle andere sponsors.

#CWWConferentie #Wildlife #Renewableenergy

Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.