Nieuws

Energiek, fantastisch, een prachtige reünie, blessuregevoelig door de ballenbak en vol met groene glitters! Zo omschreven onze Green Trusters ons 10-jarig jubileum dat gevierd werd met het GreenLandsfestival te Luxor. En beter kunnen wij het niet omschrijven. Wát een feest en wát een geweldige mensen waren hier aanwezig.

We begonnen de dag met inspirerende verhalen van Mark van Baal van Follow This en Monique Sweep van Coöperatie Deltawind. Daarna werd de Green Trust quiz gewonnen door ‘de techneuten’, Steef van Baalen en Wybran Jansen, en werden de winnaars van de Green Trust awards geroemd: Ton Vrijdag, Wim Robbertsen, Philip Goetheer, Luc Schurmann, Pim de Ridder en Monique Sweep. De avond bestond uit heerlijk eten van Pick up catering en Falma van Houten, muziek van dé Green Trust Band ‘The Big Announcement', Never4ever, de Dollarsband, Chris Deluxe, DJ Igmar en DJ D’angelo die de ballenbakdisco flink op zijn kop zetten. Gefeliciteerd voor alle Green Trusters en natuurlijk een extra felicitatie voor onze Founding Fathers, Klaas Guldie, Tijmen Keesmaat en Jeroen Boerkamps.

Heb je Greenlands’24 gemist? Ontzettend jammer natuurlijk... maar er gaan al geruchten rond over een GreenLands’29 of ’34. Wie weet zien we je daar!

Foto's: Nina Tulp Fotografie

Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.