Windpark Den Tol

Windpark Den Tol bestaat uit negen windturbines ten oosten van Netterden, dichtbij de Duitse grens. Het is de bedoeling dat eind dit jaar gestart wordt met de bouw. Green Trust verzorgt ondersteuning bij de volgende fases:

  • Contractering en aanbesteding
  • Bouw

Windpark Den Tol: een initiatief van een groep agrariërs

Een groep van zes agrarische families hebben samen met Windunie Development het initiatief genomen om dit windpark ten oosten van Netterden te realiseren. De negen geplande windturbines leveren genoeg energie om zo'n 20.000 huishoudens van energie te voorzien.

Ik word blij van het enthousiasme van de eigenaren. Frank en André zijn zo gedreven en zij trekken het hele project mee met hun energie. Ik kijk ernaar uit straks samen met onder andere deze twee enthousiastelingen het windpark te gaan bouwen!

Tijs Boorsma
Bouwmanager Windpark Den Tol

Planning

Het is de bedoeling dat in het eerste kwartaal van 2020 gestart wordt met de bouw en dat de bouw in het laatste kwartaal van 2020 klaar is. Er is de mogelijkheid voor geïnteresseerden om te participeren in het project. Kijk voor meer informatie op de projectwebsite.

Een aantal Green Trusters werkt aan Windpark Den Tol. Bojan en Romana verzorgen het technisch ontwerp. Stan houdt zich bezig met de aanbesteding voor de civiele werken. Tijs gaat straks de bouw begeleiden en ondersteunt Stan bij de aanbesteding.

Deze website gebruikt Google Analytics om anoniem statistieken te verzamelen over het gebruik van deze website.